Beställning & Leverans

Levererar ni över hela världen och hur mycket kostar frakten?

Ja - vi levererar gratis över hela världen.


Fraktprocess

Vi börjar arbeta med din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar i en beställning efter att den har lagts. Du kommer endast att debiteras för de varor som skickas, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.


När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post.


Vi skickar endast under arbetsdagar och skickar inte på lördagar, söndagar eller helgdagar.


Vi kräver i genomsnitt 1-5 arbetsdagar för att fullgöra din beställning och ibland kan det ta längre tid, särskilt kring stora helgdagar (upp till 10 dagar). Beställningar skickas ut för leverans så snart lagertillgängligheten har bekräftats.


Leveranser

När din beställning har skickats är den beräknade leveranstiden mellan 7 och 21 arbetsdagar. Specifika leveransdatum tillhandahålls inte eller garanteras inte.


Observera att dagarna som anges i styckena "Fraktprocess" och "Leveranser" är endast uppskattningar i arbetsdagar. Även om vi kommer att göra allt vi kan för att se till att din beställning levereras i tid, kan vi inte hållas ansvariga för förhållanden utanför vår kontroll, såsom nödvändiga post- eller tullkontroller, helgdagar, hårt väder, arbetskonflikter, protester, etc. och dessa avbrott kan orsaka förseningar utöver våra ursprungliga leveransuppskattningar.


Tull, skatter och andra avgifter


Vårt lager finns i Asien och försändelser kan vara föremål för importskatter, tullar och/eller tullavgifter, som tas ut när en försändelse når mottagarens land. Dessa avgifter är endast mottagarens ansvar. Vi har ingen kontroll över dessa avgifter, och vi kan inte heller förutse vad de kan vara. Om en försändelse vägras och returneras kommer du att stå för eventuella importskatter och returfraktkostnader.


Om du har frågor rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information.


Ansvarsfriskrivning från fel adress

Det är köparens ansvar att se till att den angivna leveransadressen är korrekt innan en beställning skickas. Vi börjar arbeta med din beställning omedelbart, så för det mesta kan vi inte göra några ändringar i en beställning efter att den har lagts.